Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
pikanti seksa stāsti | sekss.lv

Meklē vietni, kur būtu publicēti interesanti un pikanti seksa stāsti? Sekss.lv ir populāra platforma, kuras autori regulāri publicē daudzus un dažādus seksa stāstus, no kuriem smelties idejas neaizmirstamai pieredzei. Apmeklējiet lapu, lai par to pārliecinātos.

Kā veidot attiecības, kurās ir sekss bez saistībām?

Lielākajai daļai cilvēku sekss bez saistībām vai sekss starp draugiem platoniskās attiecībās var šķist kā nesasniedzams sapnis. Ideja, kad vīrietis meklē sievieti seksam, ir īpaši aktuāla, jo daudzi cilvēki mūsdienās nemaz nav ieinteresēti veidot nopietnas attiecības. Kas gan varētu būt labāk par patīkamu uztraukumu un jautru seksu bez raizēm un saistībām?

Taču tas patiesībā nav tik vienkārši. Pirms šāda soļa speršanas ir jāņem vērā daudz lietu. Tev ir jāpiedomā pie tā, lai vienmēr izskatītos labi sakopies; jābūt pārliecībai, ka pārāk nepieķeries vai nekļūsi pārāk paļāvīgs attiecībās ar savu partneri, un pats galvenais, Tev vienmēr ir jādomā par drošu seksu un izsargāšanos.

Jāatminas, ka šāda veida dzīvesveids var būt populārs ne tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem. Ja ieskatās populārās iepazīšanās aplikācijās un vietnēs, tad var redzēt, ka visai daudz ir sludinājumu arī sadaļās sieviete meklē vīrieti seksuālām attiecībām. Lai nu kā, noteikti iesakām izlasīt un iepazīties ar zemāk minētajiem pamatnoteikumiem, kuri būtu jāievēro, nodarbojoties ar seksu bez saistībām:

Kas ir sekss bez saistībām?

 

 

pornhubpoland201911.jpg

Tātad, ko īsti nozīmē sekss bez saistībām vai sekss platoniskās attiecībās? Tas ir pavisam vienkārši: sekss platoniskās attiecībās parasti ir draugu starpā, bez romantiska piesitiena. Ideja ir tāda, ka attiecības sastāv tikai no seksa - bez emocionāla kontakta vai saistībām. Turklāt tas nenozīmē dzimumu neobjektivitāti - nereti šāda veida attiecību veidošanai arī sieviete meklē sievieti seksuālām attiecībām, un tas pats attiecas arī uz vīriešiem.

 

Kā uzsākt seksu bez attiecībām?

Uzsākt šāda tipa seksuālas attiecības var būt ļoti sarežģīti. Piemēram, nekad nav ieteicams iet pie sava labākā drauga un tā vienkārši lūgt viņam seksu. Diemžēl nav vienkāršas atbildes, ja runa ir par to, kā iegūt regulāru seksu ar kādu personu, neveidojot nopietnas attiecības. Labākais padoms būtu virzīties uz priekšu lēnām, pārliecināties, vai viss notiek dabiski, un tad mēģināt runāt par šo tēmu ar iecerēto personu.Ja esi biseksuāls, tad varbūt vari reģistrēties kādā aplikācijā vai WEB saitē un norādīt, ka vīrietis meklē vīrieti seksam.

 

2 vienkārši noteikumi veidojot seksu bez saistībām

Tev jāizlemj kādi būs attiecību noteikumi. Sākot šādas attiecības un iepriekš nepārdomājot noteikumus, vēlāk var rasties dažādas neskaidrības un problēmas.

  • Esi atklāts: veidojot attiecības, kurās ir tikai sekss, atklātība ir ļoti svarīga. Tu noteikti nevēlēsies nokļūt   šādās attiecībās, kurās nav izrunāti noteikumi.
  • Padari tās jautras: pārliecinieties, ka gan Tu, gan Tavs partneris labi pavadāt laiku. Ja tiek veidotas seksuāla rakstura attiecības ar draugu, galvenais ir abpusēja uzticēšanās. Seksā bez saistībām ir būtiski izvairīties no sarežģījumiem, ar kuriem Tu sastaptos romantiska rakstura attiecībās.

 

 

Lai iegūtu vairāk informācijas :- pikanti seksa stāsti

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article